Aanbod

Persoonlijk hardloopschema

Hardloopschema voor jouw doel

Wil je graag een bepaald doel bereiken met het hardlopen, bijvoorbeeld je eerste 5km, een hardloopwedstrijd of meer structuur in je trainingen? Dan is een persoonlijk hardloopschema een fijne manier om je doel te bereiken.

Online zijn veel schemas te vinden, maar deze zijn niet afgestemd op jouw hardloopervaring en persoonlijke doelen. Ook houden zij geen rekening met mogelijke lichamelijke klachten of opkomende pijntjes. Een persoonlijk hardloopschema kan precies op jou afgestemd worden. 

Met een hardloopschema van Run & Talk werk je gericht naar je doel toe, maar op een andere manier – relaxt je doelen bereiken met de focus op blijven genieten van het hardlopen en luisteren naar je lichaam.  

Als je een persoonlijk hardloopschema wil, plannen we een intakegesprek in via Zoom. Aan de hand van jouw antwoorden stel ik een passend schema samen. De hardloopschema’s worden per vier weken gemaakt, zodat ze tussendoor nog aangepast kunnen worden. Ook hebben we elke maand een evaluatiemoment via Zoom. 

Woon je niet in Assen? Geen probleem, ook op afstand kun je van mij een hardloopschema krijgen. Heb je tussendoor vragen? Dan spreken we elkaar makkelijk via Whatsapp! 

Tarieven

Een op jou afgestemd persoonlijk hardloopschema, per vier weken gemaakt om tussentijdse aanpassingen mogelijk te maken.

  • Ook op afstand mogelijk
  • Gemakkelijk via Whatsapp overleggen

€29,99 per vier weken

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor een gratis intakegesprek!

Vul het formulier hieronder in en ik zal z.s.m. maar in ieder geval binnen 48 uur contact met je opnemen. 

Let's run!

(HARDLOOP)COACHING EN RUNNINGTHERAPIE, PERSOONLIJKE BEGELEIDING OF PERSOONLIJK HARDLOOPSCHEMA