Over Run & Talk

Bij Run & Talk ligt de focus op het ontspannen (leren) hardlopen. Hardlopen is namelijk een effectieve middel om stress te verminderen, wanneer het op een rustige manier gedaan wordt. 

Eliza Marskamp

Hardloopcoach

Eliza Marskamp is hardloopcoach bij Run & Talk

Genieten van hardlopen

In plaats van focus op tijd en snelheid leg ik de focus bij Run & Talk op het leren genieten van het hardlopen, en het toepassen van de rustige duurloop als manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. 

Bij de woensdagavond trainingen mogen de deelnemers werken aan hun snelheid, maar wel op een manier geheel vanuit hun eigen lichaam in plaats van aangestuurd door horloges of opgedragen tempos.

Eigen kennis en ervaringen

In mijn eigen hardloopcarrière heb ik verschillende doelen gesteld en bereikt, variërend van in het begin een aantal minuten achter elkaar te kunnen lopen, tot aan mijn grootste doel in oktober 2019; de marathon van Amsterdam. 

Tijdens deze jarenlange ervaring heb ik geleerd om te luisteren naar mijn lichaam, wat voor mij altijd voorrang krijgt van een te volgen schema. 

Het hardlopen is een manier geworden om met stress om te gaan en verbetert dagelijks mijn mentale gezondheid. Juist deze kracht van het hardlopen wil ik met Run & Talk delen met anderen. 

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen, met een BSc in de psychologie en een specialisatie in sportpsychologie. Ik pas mijn tijdens de studie opgedane kennis en psychologie achtergrond toe in de trainingen en persoonlijke begeleiding.

Let's run!

RELAXT HARDLOPEN OP JE EIGEN NIVEAU, IN EEN GROEP OF DOOR PERSOONLIJKE BEGELEIDING.