Aanbod

Persoonlijke hardloopbegeleiding

Makkelijker (leren) hardlopen

Als je net pas begint met hardlopen, of als je graag efficiënter en makkelijker wil leren hardlopen, is de één op één hardloopbegeleiding wat voor jou! 

In vijf weken tijd leer je in een wekelijkse sessie hoe je beter met je energievoorraad om kan gaan tijdens het hardlopen en hoe je efficiënter kan lopen. Door aan je ademhaling en techniek te werken wordt het hardlopen makkelijker vol te houden, en hierdoor wordt de plezier erin vergroot. 

Met energiezuinig lopen kun je het hardlopen in het dagelijks leven inzetten om stress te reduceren en om aan je conditie te werken. Als de hardloopbegeleiding afgelopen is, krijg je ook een persoonlijk hardloopschema om zelf verder aan de slag te kunnen.

Ook is het mogelijk om deze sessies samen met een vriend(in) of in een klein groepje te volgen.

Tarieven

Eén op één begeleiding, of samen met een vriend(in) (beginnen met) hardlopen. Met een vriend(in) of klein groepje ontvangen alle deelnemers een aantrekkelijke korting. 

  • 5 sessies
  • Focus op techniek en ademhaling
  • Leren genieten van het hardlopen
  • Inclusief persoonlijk hardloopschema

€249

"De trainingen van Eliza helpen mij enorm om lekker aan de slag te gaan. Niet alleen omdat het met een gezellige groep is, maar ook omdat er veel ruimte is om met veel support op je eigen niveau te trainen. "
Tamara
Groepstrainingen

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor een gratis intakegesprek!

Vul het formulier hieronder in en ik zal z.s.m. maar in ieder geval binnen 48 uur contact met je opnemen. 

Let's run!

(HARDLOOP)COACHING EN RUNNINGTHERAPIE, PERSOONLIJKE BEGELEIDING OF PERSOONLIJK HARDLOOPSCHEMA